Мое Dacia финансирање

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА ИЛИ 100 000 km

Робусноста е важна карактеристика за возилата од марката Dacia и затоа лесно ги исполнува очекувањата на купувачите. Нивната шасија е прилагодена за возење по секаков тип на патна подлога.

Dacia ви нуди целосна понуда на мотори и тестирана бензбедносна опрема која е плод на знаењето и умешноста на Групацијата Renault.

При креирањето на моделите Dacia не води потребата од постигнување на издржливост и надежност, по што марката ќе биде и позната. Возилата се одликуваат со ниски трошоци при одржување и поправка.

Заради сите овие карактеристики сите возила Dacia имаат 5 години гаранција на прозиводителот или 100 000 поминати километри (кој услов попрво ќе се исполни).

Возете безгрижно!