Online и телефонска поддршка:
☎ 02 2 727 200 / 727 201
📧 info@renault.mk / prodazba@renault.mk

Закажување на сервисен преглед:
☎ 02 2 727 234 / 076 337 722
📧 priemno@renault.mk

Работно време:

Работно време на продажен салон DACIA:
Понеделник – Петок: 08:00 – 18:00 часот
Сабота: 10:00 – 14:00
Пауза: 12:00 – 13:00 часот
Адреса – Скупи 14 , 1000 Скопје

Работно време на сервисен центар:
Понеделник – Петок : 08:00 – 17:00 часот
Пауза: 12:00 – 13:00 часот
Адреса – Вангел Начевски 40, 1000 Скопје

Контактирајте нè

Контактирајте со Dacia Македонија :

Јавете се на нашиот ИНФО телефон 02 / 27 27 272 , 27 27 201 и контакт за сервис 02/ 27 27 234
или пишете на info@dacia.mk

Продажно сервисна мрежа:
РЕД АУТО,
продажба, сервис
Битола, Довлеџик бб (комплекс Макмермер)
Тел: 047 / 25 48 47

Dacia и овластените Dacia концесионери се обврзуваат на заштита на вашите лични податоци потребни за обработка на вашето барање.

Пополнете го формуларот без каква било обврска од ваша страна
Пратете го до концесионерот по ваш избор
•Одговорот ќе го добиете за 24 часа
Вие одлучувате дали сакате да бидете контактирани и на кој начин да бидете контактирани. Истото е едноставно, сигурно и без притисок. Потребни се само неколку кликнувања...