Новиот Dacia Duster

oд 820.880 ден


Износот се однесува на верзијата Essential.

Пресвлеки
  • Kožne presvlake
  • Presvlake Ambiance
  • Presvlake Laureate
Арматурна плоча Внатрешност - темносива
  • Unutrašnjost  tamnosiva

Претставување
Duster

Технички карактеристики

Duster во детали