Dacia филозофија

Dacia, марка од Групата Renault, ги поместува границите во однос на тоа како се дизајнира и како се продаваат автомобили.

Великодушна

Dacia, пред сè, претставува осигурување на поволна цена. Исто така, Dacia за своите купувачи разви посебна, доста пристапна програма за одржување на возила и постпродажни услуги.

Едноставна

Возилата Dacia се извонредно осмислени, едноставни за користење и едноставни за одржување. Dacia претставува нов начин на продажба на возила, нудејќи ги возилата на купувачите по пристапна цена.

Сигурна

Dacia го има искуството на Групата Renault во дизајнот и производството на робустни и сигурни модели. Dacia нуди гаранција од 3 години или 100.000 km за сите свои возила.

Паметна

Dacia е паметен избор.