Откријте ја марката Dacia

МОТОРИ ЗА НОВИОТ
DACIA JOGGER
Бензин или LPG: најновите мотори достапни за новиот Dacia Jogger.

ЕКО-Г 100
Економичен и практичен
Новото возило Dacia Jogger достапно е со ECO-G 100! Моторот на бензин и плин на компанијата Dacia ви овозможува намалување на потрошувачката на гориво и јагленородниот отпечаток. Конверзијата се врши во производството - неговите 2 резервоари значат дека полнењето на гориво никогаш не било толку лесно!

Резултатот е зголемен домет на возење. Излезната моќност од 74 kW (100 KS) и развивањето на вртежниот момент од 170 Nm овозможуваат моторот ECO-G да ја комбинира заштедата со уживањето во возењето.
Преземи го ценовникот за
DACIA JOGGER
Преземи го ценовникот за
DACIA JOGGER - HYBRID
Преземи го каталогот за
DACIA JOGGER