СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА МОДЕЛОТ SANDERO LPG

Времетраење на понудата: 30.05.2019 – 30.06.2019 год.

Закажете тест возење и дознајте повеќе во овластениот салон на Dacia на тел.број: 02/ 2 727 200 / 2 727 201.