Откријте ја марката Dacia

НОВИОТ МОДЕЛ DACIA LOGAN
ОТКРИЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО
DACIA LOGAN
ESSENTIAL
EXPRESSION
Преземи го ценовникот за
DACIA LOGAN
Преземи го каталогот за
DACIA LOGAN
ДИЗАЈН
ПРОСTOРНА СЕМЕЈНА ЛИМУЗИНА
Комплетно новиот модел Logan, пристигнува со целосно нов и рестилизиран дизајн. Обновена предна робусна силуета, нагласена со новите LED светла во Y облик, ова е нешто по што оваа марка е доста препознатлива. Седанот има практична опрема, модуларен багажен простор и еден од најголемите ентериери во својата категорија, што значи дека целото семејство има можност да ужива и да има најдобро искуство за време на патувањето.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
ВНАТРЕШНОСТ НА МОДЕЛОТ
ЕДНОСТАВНО ИСКУСТВО ВО ВНАТРЕШНОСТА НА ВОЗИЛОТО

Ергономска - инструмент табла
Поедноставно возење! Во целосно новиот модел на Logan, сите основни контроли се поставени на исто место, со цел поголема ефикасност.
Управувач кој се прилагодува на висина и одалеченост од возачот
Збогум на сите болки во мускулите и грбот! Новата, уникатна карактеристика Ви овозможува брзо и лесно да ја прилагодите висината и длабочината на управувачот со цел да обезбедите оптимална позиција на возење.
Автоматска климатизација
Без оглед на надворешната температура, внатрешноста и температурата во новиот Logan е секогаш пријатна.
СИСТЕМИ ЗА ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ И БЕЗБЕДНОСТ
СÈ ЗА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ
Logan MCV
6 воздушни перничиња
Logan MCV
Активен систем за сопирање во итни случаеви (AEBS)
Logan MCV
Предна и задна контрола за растојание на паркирање и камера за возење наназад
Logan MCV
Предупредување за мртов агол
Logan MCV
Помош при движење по нагорнина
Logan MCV
Електронска паркинг сопирачка
Logan MCV
Темпомат - ограничувач на брзината
Logan MCV
Е-повик (автоматски повик за итни случаи)
ДИМЕНЗИИ
ЛИМУЗИНА СО СОВРШЕНИ ДИМЕНЗИИ
МУЛТИМЕДИЈА
НОВАТА DACIA МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЈА
Media Control и Dacia Media Control апликација
Со новиот систем за контрола на медиуми со радио, Bluetooth® телефон и интегриран дисплеј со 3,5” екран, можете со обично допирање да го контролирате аудио системот. За попрактично искуство при возењето, апликацијата Dacia Media Control овозможува пристап до вашиот систем за навигација на вашиот телефон и прикажува радио интерфејс на екранот. 2 звучника се вградени во предната врата.
* Компатибилно со апликацијата Android Auto™ и Apple CarPlay™.
Media Display*
Вашите омилени апликации се лесно достапни на големиот 8” екран чувствителен на допир, со функција за приказ на паметен телефон. Направете совршен избор на песни за патување, уживајте во нив преку 4 вградени звучници.
Media Nav*
Задржете го погледот на патот и пронајдете ги сите информации кои ви се потребни и тоа на 8" екран чувствителен на допир со безжично прикажување на паметниот мобилен телефон. Телефон, радио GPS навигација, мултимедија и др. Едноставно поврзете го телефонот со Bluetooth® или USB приклучок. Квалитетот на звукот од 6-те вградени звучници сигурно ќе ве воодушеви.
ВЕРЗИИ
ОДБЕРЕТЕ ГО СВОЈОТ КОМПЛЕТНО НОВ LOGAN МОДЕЛ
ESSENTIAL
  • Црно бел 3,5" (9cm) контролна табла со TFT екран
  • ECO LED предни светла
  • Дневни LED светла во облик на буквата Y
  • Радио Медиа Control со функции MP3, Bluetooth, AUX, USB, DAB
  • Регулатор и ограничувач на брзината
EXPRESSION
  • Електрично подесиви надворешни ретровизори со функција за греење
  • Мануелен клима уред
  • Предни светла за магла
  • Мултимедијален систем MEDIA DISPLAY со 8" екран чувствителен на допир, радио DAB, Bluetooth, USB
  • Украсни поклопци 38 cm (15") Flexwheel SORANE
Преземи го ценовникот за
DACIA LOGAN
Преземи го каталогот за
DACIA LOGAN