Откријте ја марката Dacia

НОВИОТ DACIA DUSTER
Автентичен теренец по природа
СУВ СО НЕНАДМИНАТА СЕСТРАНОСТ!
Легендарниот семеен СУВ Dacia во своето ново издание - Duster со нетрпение очекува да започне авантури со Вас!
РАЗГЛЕДАЈТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
МУЛТИМЕДИЈА
НОВАТА DACIA МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЈА
Media Nav*
Телефон, радио, GPS навигација, подобрен систем за 4х4 приказ (во верзија 4х4), мултимедија, итн. Нема потреба да тргнете поглед од патот. Можете да пристапите до информациите преку 8'' екран чувствителен на допир со кабелска или безжична врска од паметен телефон поврзувајќи го преку Bluetooth® или USB. Со 6 вградени звучници, уживајте во уште подобар квалитет на звукот кога се препуштате во вашата омилена музика.
* Компатибилно со апликацијата Android Auto™ и Apple CarPlay™.
Мултимедијален екран*
Користете ја жичната функција за приказ на паметниот телефон на мултимедијалниот систем Media Display на вашиот нов Dacia Duster. Можете да пристапите до вашите омилени апликации преку 8'' екран на допир: телефон, радио, подобрен систем за 4х4 приказ (во верзија 4х4) итн. Од поаѓање до пристигнување, патувајте со вашите омилени нумери со вградени 4 звучници.
ИСКУСТВО ВО ВНАТРЕШНОСТА НА АВТОМОБИЛОТ
УДОБНОСТ НА СИТЕ ТЕРЕНИ

Голем екран чувствителен на допир од 8"
Уживајте во уште поголема удобност. Вашиот мултимедијален систем е опремен со екран на допир од 8" што го прави читањето и користењето информации што е можно поедноставно.
Ергономска централна конзола
Централната конзола е опремена со 2 USB порти напред и 2 одзади, држачи за чаши и лизгачки потпирач за рака што ви нуди уште повеќе простор за складирање (речиси 1,1 L). Лесно е да останете организирани.
Автоматска климатизација
Од точка А до точка Б, контролирајте ја температурата по потреба и уживајте во оптимална удобност на температурата!
СИСТЕМИ ЗА ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ И БЕЗБЕДНОСТ
SUV ДИЗАЈНИРАН ЗА ВАШИOT СПОКОЈ
Dacia Duster
Предупредување за слепа точка
Dacia Duster
Камера со повеќе прикази
Dacia Duster
Систем за контрола при возење по надолнина
Dacia Duster
Контрола на патувањето и ограничувач на брзина
Dacia Duster
Помош при сопирање во случај на опасност
Dacia Duster
Помош при тргнување по нагорнина
ДИМЕНЗИИ
SUV СО СОВРШЕНИ ДИМЕНЗИИ
ВЕРЗИИ
ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НОВ DACIA DUSTER
ESSENTIAL
EXPRESSION
JOURNEY
EXTREME
СПОРЕДЕТЕ