Откријте ја марката Dacia

ЦЕНИ И ВЕРЗИИ ЗА НОВИОТ
DACIA DUSTER
СИТЕ ВЕРЗИИ НА НОВИОТ МОДЕЛ DACIA DUSTER

1.5 Blue dCi 115 4x4
Од 18.990 €
1.0 TCe 100 ECO-G
Од 15.640 €
Гориво EURODIESEL EUROSUPER + TNG
Тип на работа Рачен менувач Рачен менувач
Максимална моќност KW (HP) 084 (115) 074 (100)
WLTP CO2 емисии (g/km) 142-148 125-127/143-145
СПОРЕДЕТЕ ГИ ВЕРЗИИТЕ