Контактирајте нè

Контактирајте со Dacia Македонија :

Јавете се на нашиот ИНФО телефон 02 / 27 27 272 , 27 27 201 и контакт за сервис 02/ 27 27 234
или пишете на info@dacia.mk

Продажно сервисна мрежа:
РЕД АУТО,
продажба, сервис
Битола, Довлеџик бб (комплекс Макмермер)
Тел: 047 / 25 48 47

Dacia и овластените Dacia концесионери се обврзуваат на заштита на вашите лични податоци потребни за обработка на вашето барање.

Пополнете го формуларот без каква било обврска од ваша страна
Пратете го до концесионерот по ваш избор
•Одговорот ќе го добиете за 24 часа
Вие одлучувате дали сакате да бидете контактирани и на кој начин да бидете контактирани. Истото е едноставно, сигурно и без притисок. Потребни се само неколку кликнувања...